KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: İmam Hatip

Mezun Öğrencimiz 12.Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu

TAŞKÖPRÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KARİYER BULUŞMALARI

Taşköprü Anadolu imam hatip lisesi rehberlik servisince planlanan öğrencilerimizin kendi yeteneklerini, mesleki ilgilerini, mesleki değerlerini keşfederek ve bu özellikleri mesleki seçimler ile eşleştirerek bilinçli mesleki seçim yapmaları hedeflenmektedir. Bu kapsamda mesleki farkındalık çalışmaları, bilgilendirme çalışmaları devam etmektedir. Tüm öğrencilerimize geleceği planlama ve meslek seçimi konularında seminerler verilmiştir. Yine bu kapsamda kariyer günü çalışmaları devam etmektedir. Bu kapsamda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ilk döneminde veterinerlik mesleği ve psikoloji bölümü tanıtımları gerçekleştirildi. Bu kapsamdaki çalışmalar ikinci dönem itibariyle de devam edecek çeşitli meslek grupları öğrencilerimiz ile buluşturulacaktır. İmkanlar dahilin de üniversite gezileri ile bilinçli meslek seçimi çalışmaları devem edecektir.