KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi

GENÇ BİLALLER EZAN OKUMA YARIŞMASI

Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 11. Sınıf öğrencisi İsmail Hakkı GARPARSLAN " Genç Bilaller Ezan Okuma " yarışmasında bölge 1. cisi olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

25 Mart 2022 Cuma günü Kırıkkale ili Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen 1.Bölge finalinde; Kırıkkale, Ankara, Bartın, Bolu, Çankırı, Çorum, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak illerinden gelen İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ezan-ı Şerif 'i en güzel şekilde okumak için kıyasıya yarıştılar.

"Genç Bilaller Ezan Okuma" yarışmasında ilimizi temsil eden Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencisi İsmail Hakkı GARPARSLAN, 1. Bölge finalinde rakiplerini geride bırakarak bölge 1. cisi olmuştur. Bu sayede mayıs ayı içerisinde yapılacak olan " Genç Bilaller Ezan Okuma " yarışması, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Yayın: 25.03.2022 - Güncelleme: 28.03.2022 11:04 - Görüntülenme: 217