KARİYER GÜNÜ

LİSE KARİYER GÜNLERİ

Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi  Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu olarak Öğrencilerimizi ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onların bu meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, motivasyon, farkındalık ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla öğrencilerimize yönelik Kariyer Günleri etkinliklerine devam ediyoruz.

''Kariyer Günleri'' ile öğrencilerimizin hedeflerini sağlıklı bir şekilde belirlemeleri, meslekleri eğitim aşaması, mesleki standartları ve çalışma koşulları bakımından daha iyi tanıyıp irdelemeleri, meslek tercihi ve kariyer planlamasında doğru adım atmaları adına bu hafta  Orman Mühendisi sayın Oktay TEKİN'i okulumuzda ağırladık.

Öğrencilerimizin merak ettiği tüm sorulara nezaketle cevap veremeye çalışan sayın Tekine teşekkür ediyoruz.

27-04-202227-04-202227-04-202227-04-2022

Yayın: 27.04.2022 - Güncelleme: 27.04.2022 14:52 - Görüntülenme: 151