KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKULLARDA BERABERLİĞİN SAĞLANMASI VE ORTAK BİR KÜLTÜRÜN OLUŞMASININ ÖNEMİ

Okul kültürünün oluşmasinda, kardeşlik bilincinin sürdürülmesinde ve öğretmenler arasinda  beraberliğin sağlanmasinda okul yöneticilerine ve öğretmenlere önemli görevler düşmektedir. Anma ve kutlama törenleri, sosyal aktiviteler, turnuvalar, piknik ve yemek programlari öğretmenler arasinda sinerji oluşturan, beraberliği artıran ve ortak bir kültürün sağlanmasına katkı sağlayan programlardır. Bu açidan Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri ve öğretmenleri olarak il ve ilçemizin imkanlarindan faydalanarak bu  faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetlerin okul ortamina heyecan  ve enerji olarak katkı sağladığını gözlemledik. İlerleyen süreçlerde bu sosyal aktivitelerin artırılmasını kararlaştırdık.

11-03-202211-03-202211-03-2022

Yayın: 11.03.2022 - Güncelleme: 11.03.2022 12:11 - Görüntülenme: 208