OKUL TANITIM FAALİYETİ

TAŞKÖPRÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU TANITIM FAALİYETLERİ

Taşköprü Anadolu imam hatip lisesi olarak ilçemiz okullarını ziyaret ederek okulumuzun tanıtımını gerçekleştirdik. İlçemizdeki ortaokulların 8. Sınıf öğrencilerine ulaşarak okul tanıtım faaliyetlerini tamamladık.  Bu tanıtımda İmam Hatip liselerinin yasal dayanağı, okutulan dersler, mezuniyet sonrasında istihdam alanları, okul kültürü ve sosyal ortam, öğrencilere kazandırılması hedeflenen beceriler, okulun katılmış olduğu yarışmalar ve elde edilen dereceler ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. İlçemiz ortaokul öğrencilerinin geleceklerine yön veren bu dönüm noktasında farkındalıklarını artırarak bilinçli kararlar almalarına katkıda bulunduk.

Yayın: 13.06.2022 - Güncelleme: 13.06.2022 10:31 - Görüntülenme: 310